Головна » 2021 » Квітень » 28 » Як підкреслити індивідуальність дачної ділянки: поради

Як підкреслити індивідуальність дачної ділянки: поради

дерев'яна лавочка

Як підкреслити індивідуальність дачної ділянки: поради

Часто буває, що дачна ділянка є гордістю господаря. Щоб підкреслити індивідуальність саду або городу, дачники намагаються облаштувати все найкращим способом:

  • - споруджують альтанки;
  • - ставлять декоративну огорожу;
  • - садять клумби.

Лавочки, лавки та огорожі

Дуже добре виглядають лавочки і лавки, різні за формою і розміром. Якщо визначити місце для відпочинку серед буйної зелені або в саду між деревами, для лавки краще підібрати будь-який яскравий колір або скомбінувати кілька кольорів одразу. А ось якщо лава виявиться серед квітучих рослин, підійдуть всі теплі зелені відтінки. Також радимо зауважити, що оригінальні дерев'яні лавочки для ділянки можна замовити онлайн, відвідавши сайт компанії-виробника Rattwood, який в мережі Інтернет знаходиться за адресою rattwood.com.

дерев'яна лавочка

Облаштування дачної ділянки

Звичайний квітник заграє новими яскравими фарбами, якщо поставити огорожу з каменю. Ось де можна дати волю фантазії! Дерев'яні кілочки, пластикові пляшки і навіть пляшки зі скла послужать відмінною огорожею. Зону навколо клумби можна присипати корою дерев або дрібним щебенем. Це рішення декількох проблем відразу: можливість уникнути пересихання ґрунту і допомога в боротьбі з бур'янами.

Дуже гармонійно виглядає невелика водойма на території ділянки. Ставок або "сухий струмок" можна буде зробити навіть без складних підручних засобів, а ось для водоспаду або декоративного фонтану - вам знадобиться проста насосна станція для дачі. Для їх оформлення підійдуть:

  • - камені;
  • - металеві арки з кучерявими рослинами;
  • - кошики;
  • - вазони з квітами;
  • - скульптури.

Ще один спосіб зробити сад або город незвичайним і затишним - це огорожі з тканини. Прості штори або фіранки, які довгий час лежали на антресолях і не могли знайти собі застосування. Зазвичай ними розділяють зону відпочинку від робочої зони. Таке застосування тканини теж несе рішення декількох проблем одночасно:

  • у літню спеку дасть додаткову тінь і прохолоду;
  • розділить ділянку на кілька зон;
  • позбавить від сусідських очей, коли хочеться просто відпочити на свіжому повітрі.

Освітлення

Часто застосовують додаткове освітлення на ділянці. Це можуть бути маленькі ліхтарики, які працюють від сонячної батареї або різнокольорові електричні лампи. Такі вогники у вечірній час перетворюють дачу в казку зі своїми казковими героями.

Короткий висновок

Сезон у розпалі - грядки висаджені, теплиці доглянуті, на деревах соковите листя, альтанка потопає в зелені та квітах. Прийшов час насолодитися результатами творчої роботи. Невеликий шматочок землі перетворився в індивідуальний, не схожий на інші куточки, в якому видно душу господаря. Можна сідати на дерев'яні лавочки від Rattwood і спокійно насолоджуватися своїм творінням.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-04-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1587

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]