Головна » 2019 » Лютий » 20 » Як правильно вибирати парфумерію: практичні поради

Як правильно вибирати парфумерію: практичні поради

Як правильно вибирати парфумерію: практичні поради

До вибору парфумерії слід підходити не менш відповідально, ніж, наприклад, до вибору взуття. Аромат, яким буде пахнути жінка - це її візитна картка. Саме тому підходити до вибору свого запаху варто з повною серйозністю, а також завжди звертати увагу тільки на продукцію зі світовим іменем.

Парфуми діляться на денні та вечірні аромати. Зазвичай, до денних запахів відносяться цитрусові, морські і квіткові аромати, а до вечірніх - солодкі. Перші - більш легкі, ніжні і ненав'язливі, а другі - насичені, найчастіше важкі запахи. Якщо ж говорити про бренди, то звісно найкращою в даний момент, на наш погляд, можна вважати продукцію бренда Ів Сен Лоран, яка в Україні широко представлена в онлайн-магазині notino.ua. Відвідайте даний ресурс і самі в цьому переконайтеся — ми впевнені, що ви знайдете тут те, що необхідно саме вам.

Отож, обираючи парфуми слід врахувати:

  1. бренд виробника, який впливає на якість;
  2. власні смаки;
  3. період року, коли ви плануєте використовувати свій аромат — взимку чи літом.

Також варто пам'ятати, що вибір парфумерії повинен залежати від сезону. До речі, звернувшись в онлайн-магазин парфумерії notino.ua, ви зможете підібрати ексклюзивні аромати для себе і коханої людини. Найчастіше свіжі аромати швидко випаровуються взимку. У холодну пору року вони виявляються абсолютно нестійкими, чого не можна сказати про "солодкі" парфуми.

Парфуми, які вважаються вечірніми, є не прийнятними для жарких сезонів. Вони досить різкі, важкі та при суміші з природними запахами (запах поту), виявляються абсолютно нестерпними.

Розділяти аромати слід і за віком людини. Незважаючи на пору року і доби, солодкі, різкі запахи не підходять юним дівчатам, також як грайливий, легкий і цитрусовий аромат не підходить для зрілої жінки. Щоб вибрати парфумерію, потрібно піти в магазин, який має хорошу репутацію і вибрати той чи інший аромат.

Слід уникати дешевих підробок брендових духів. Такі піратські копії здатні завдати шкоди здоров'ю. На парфумерії не слід економити. Якщо не вистачає коштів на вподобані духи, краще накопичити необхідну суму і придбати товар пізніше, ніж наносити на себе дешевий запах, який завдає шкоди. Адже саме парфумерія викликає ті чи інші асоціації в оточуючих.

При виборі аромату, не слід змішувати запахи на собі. Продавець консультант допоможе у виборі духів і підкаже, який аромат є стійким, а який недовгограючим. Щоб перевірити, наскільки запах стійкий, дозволено бризнути тестер на паперову смужку і перевірити часом, наскільки аромат на ній затримається.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-02-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1716

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]