Головна » 2023 » Квітень » 14 » Як росіяни вирішили "розтерзати" актрису - Лії Ахеджаковій загрожує довічне. ВІДЕО

Як росіяни вирішили "розтерзати" актрису - Лії Ахеджаковій загрожує довічне. ВІДЕО

Актрисі може загрожувати тюремний термін. Переслідування Ахеджакової почалося буквально з перших днів початку повномасштабної війни рф проти України.

Легендарну актрису кіно і театру Лію Ахеджакову вирішили "розтерзати" в рф. Донос на 84-річну зірку написав поплічник кремля віталій бородін.

У новому сюжеті "Грошей" наголошується, що все це відбувається на тлі законодавчих правок в рф, згідно з якими стаття про "держзраду" передбачає довічне ув'язнення. Актрисі загрожує термін, якщо справі проти неї дадуть хід.

Переслідування Ахеджакової почалося буквально з перших днів початку повномасштабної війни рф проти України. Актриса сміливо заявила про свою позицію, вона виступила із засудженням путінської агресії. Вона не боялася висловитися проти війни і кремля.

Легендарна актриса стала кісткою в горлі для кремлівської влади, адже в усіх своїх нечисленних інтерв'ю Ахеджакова завжди говорить про війну, яку розв'язала росія. Артистка не приховує, що їй було дуже боляче дивитися на кадри палаючих будинків у Харкові та інших містах.

Спочатку висловлювання актриси почали критикувати пропагандисти, проте незабаром від неї почали відвертатися колеги і друзі, які бояться за власну шкуру. Ахеджакову позбавляли ролей, у неї ставало все менше роботи в театрі "Современник". В результаті її зовсім "прибрали".

"Мене попередив директор, що мене більше в репертуарі не буде. На вимогу якихось розгніваних людей", - зізнавалася актриса в одному з інтерв'ю.

І поки путіністи оскар кучера, микола басков, дмитро дюжев та інші артисти, що підтримують агресію кремля, продовжують вихваляти диктатора, 84-річну актрису позбавляють всього через правду. росіянам було недостатньо відібрати у Ахеджакової роботу, вони вирішили піти далі.

віталій бородін, який влаштував "полювання на відьом" і пише скарги на Ахеджакову, вважається ветераном доносів в рф. Він намагався "покарати" актора Данилу Козловського, співака Валерія Меладзе і співачку Діану Арбеніну. росіянин не припиняє писати доноси на артистів, які говорять правду.

Приводом для звинувачень у бік Ахеджакової, як вважає бородін, є дописи в Instagram, які нібито робила актриса. Однак сама зірка кілька разів говорила, що вона не займається веденням соціальних мереж, хоча російське "правосуддя" навряд чи буде слухати адекватні доводи і вірити фактам.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бородін вимагає завести на Ахеджакову кримінальні справи одразу за трьома статтями. Він хоче, щоб актрису визнали "іноагентом" і позбавили її всіх нагород.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1321

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]