Головна » 2022 » Лютий » 19 » Як розраховується фактор вартості під час вантажних перевезень у Києві

Як розраховується фактор вартості під час вантажних перевезень у Києві

вантажні перевезення

Крім якості та своєчасності виконання послуг з перевезення, важливим критерієм є ціна. У транспортуванні сировини, напівфабрикатів, готової продукції зацікавлені багато галузей виробничої сфери. Це забезпечує сталість ведення процесів, завдяки чому можна планувати реальні обсяги випуску продукції. Для цього є калькулятор ціни перевезення вантажів онлайн.

Що впливає на вартість вантажоперевезень

1. Вид вантажу

Він може бути штучним, насипним, покладеним на палети, розміщеним у коробки, що перевозяться в рефрижераторах. Особливим типом вважаються наливні, газоподібні, вибухонебезпечні середовища.

2. Можливість консолідації продукції різних груп

Якщо вантаж не вимагає особливих умов під час транспортування, його доставку можна поєднати з іншим типом товарів. Наприклад, в одну вантажівку можна розмістити канцтовари та книги, одяг та взуття тощо.

3. Розмір вантажу

Невеликі габарити помістяться у 3-5-тонну машину. Коли йдеться про профілі, труби, розібране обладнання, що перевозиться на платформі, вартість послуги підвищиться. Також вона збільшиться у разі транспортування спецвантажів, на оформлення яких потрібен дозвіл та державний супровід.

4. Місткість автомобіля

Визначається обсягом кузова. 10-тонний автомобіль буде коштувати дорожче, але в деяких випадках краще замовити цей автомобіль, ніж зробити 2-3 ходки меншою машиною.

5. Використання додаткової техніки

При навантаженні та розвантаженні може знадобитися кран або лебідка, досвід такелажників.

6. Оформлення супутньої документації

Співробітники ДПС мають право зупинити будь-яке вантажне таксі, щоб перевірити маршрут та вміст кузова. До виїзду має бути оформлена товарно-транспортна накладна, де вказується кількість та вид вантажу, адреса доставки. На перевезення певних видів вантажу потрібна наявність ліцензії.

7. Паливні витрати

Чим довша відстань, яку долає автомобіль, тим більше пального буде використано. Логістичний прорахунок маршруту сприяє оптимізації витрат.

8. Терміновість надання послуги

Якщо виконати перевезення потрібно негайно, готуйтеся платити більше. Збільшить вартість замовлення нічного транспортування.

Які ще позиції компанія вкладає у вартість вантажоперевезень

• Витрати на утримання офісу. Персонал, комунальні послуги, оренда. У великих транспортних компаніях немає дистанційних диспетчерів.

• Технічне обслуговування та ремонт автомобілів. Може бути організована власна ремонтна ділянка або компанія домовляється із СТО на предмет техогляду та відновлення машин.

• Оплата праці всім працівникам. Зазвичай це секретар, диспетчер, водії, вантажники.

• Вартість послуг бухгалтера (ця людина включена до штату компанії або працює на аутсорсингу).

• Одержання прибутку від ведення діяльності.

вантажні перевезення

Такі компанії, як «Давай переедем» здійснюють співпрацю «на перспективу». Це означає, що вони максимально задовольняють побажання замовників під час разових переїздів та регулярного виконання транспортних рейсів.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-02-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1681

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]