Головна » 2021 » Липень » 6 » Як спланувати вихідні на Закарпатті

Як спланувати вихідні на Закарпатті

закарпаття відпочинок

Сімейний відпочинок в Карпатах ― це один з найкращих способів провести час з рідними та близькими. Для того, щоб під час подорожі не виникло непередбачуваних ситуацій, необхідно спланувати мандрівку до деталей. Потрібно подбати про транспорт, житло, а також вибрати розваги, які сподобаються всій родині.

Сімейний відпочинок в горах повинен починатися з купівлі квитків на певний вид транспорту. На Закарпаття можна доїхати автобусом, поїздом та автомобілем. Якщо ви подорожуєте з дітьми, то найкращим варіантом стане потяг. Дорога триватиме від кількох годин, тому присутність зручних полиць для відпочинку точно знадобиться. Крім того, з вікон поїзда відкриваються неймовірні пейзажі на гори. Також транспорт кілька разів проїжджає крізь тунелі, що обов'язково сподобається найменшим. Не забудьте придбати квитки в обидва боки завчасно.

Наступним пунктом у списку планування подорожі є бронювання житла. Перед тим, як зарезервувати готель, зверніть увагу на кілька моментів:

  • Розташування готелю ― якщо заклад, який вам сподобався, знаходиться далеко від вокзалу і не пропонує трансфера, виберіть той, які знаходяться у пішій доступності від нього. Особливо це важливо у ситуаціях, якщо ви подорожуєте з маленькими дітьми.

  • Стан номерів та ціни ― на фото закладу, як правило, можна оцінити вигляд кімнат та співвіднести вартість з якістю.

  • Відгуки ― на щастя, зараз гості готелів можуть залишати коментарі та описувати всі нюанси перебування у закладі. Це зазвичай дуже допомагає під час вибору.

Якщо у вас немає часу на пошуки готелю, переходьте за посиланням https://voevodyno.com/ua/family-and-children/ та резервуйте номер у комплексі. Високий рівень сервісу та найкращі умови проживання точно сподобаються кожному.

закарпаття відпочинок

Наступним пунктом у списку є планування дозвілля. На Закарпатті є величезна кількість туристичних атракцій, і мабуть, треба кілька тижнів, щоб побачити кожну з них. До вашої уваги пропонуємо найбільш цікаві місця та способи проведення часу:

  1. Екскурсія замками Закарпаття ― в області розташовано близько дванадцяти замків та палаців. Вони приваблюють своїм оригінальним стилем та цікавою історією. Найпопулярнішими є Ужгородський та Мукачівський замки, всередині яких знаходяться краєзнавчі музеї. Екскурсоводи розкажуть багато незвичайних фактів та легенд про власників цих споруд та самі будівлі.

  2. Оленяча ферма ― неподалік міста Хуст знаходиться притулок з плямистими оленями. Тварини звикли до туристів, тому їх можна навіть годувати з рук. Однак не рекомендуємо гладити оленів чи торкатися їх: вони можуть розцінити це як прояв агресії та завдати удару у відповідь.

  3. Спа-процедури ― кожна мама з нетерпінням чекає моменту, коли можна розслабитися та відпочити. Ідеальним способом відновити сили стане купання у чані. Вода, настояна на цілющих карпатських травах, зробить шкіру ніжною та шовковистою, а також наповнить тіло енергією.

На Закарпатті також варто поїхати у сиро-винний тур, піднятися на вершину гори та неодмінно спробувати місцеву кухню.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1525

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]