Головна » 2012 » Грудень » 3 » Як ужитися з чоловіком?

Як ужитися з чоловіком?


Ви роздратовані, коли бачите, що ваш чоловік розкидав по квартирі шкарпетки, не змінив сорочку, похмуро мовчить або дивиться футбол?
Але подумайте, адже є багато жіночих звичок, які на дух не переносять чоловіки.

1. Порядок в будинку

Вона: Будучи ярою прихильницею чистоти і порядку, старанно розкладаючи речі по поличках, ви постійно привчаєте до цього чоловіка. Це відмінна звичка, яка дає багатьом жінкам відчуття гармонії та впевненості, рятує від неврозів і заспокоює.
Він: Чоловік рідко буває настільки ж прискіпливий до порядку. Найчастіше його мало цікавить, як будуть лежати його шкарпетки - один за другим на окремій поличці або поруч з футболками. У його голові крутяться завдання глобального масштабу. Під цим може матися на увазі і відповідь на поведінку нахабного сусіда, і пошук місця, де придбати для машини запчастини, і вирішення питання фінансів. Будучи по природі стратегом, кожен чоловік проробляє тактику, а деталі для нього чужі.

Що робити? Неможливість знаходитися в будинку, де є безлад, виключно ваша проблема. Бажаєте - протирайте, чистіть, прибирайте. Однак не варто чекати, що ваші зусилля будуть оцінені по достоїнству. Знайте, що ви робите це виключно для себе. А якщо для вас однієї це важко, то поубавте свою вимогливість.

2. Правильне чи дієтичне харчування

Вона: Періодично сідаючи на дієту, ви пробуєте привчити до більш легкої їжі свою половинку і часто говорите про це.
Він: Чоловік негативно сприймає будь-які посягання на його образ харчування, а також всякі розмови по цій темі. Від кількості з'їденого їм м'яса, наявності в ньому гострих приправ, які відносять до афродизіакам, залежить його сексуальна функція.

Що робити? Хочете худнути - будь ласка, але тільки поодинці. І не варто повідомляти про це чоловікові. Коли ви станете виглядати краще, будете впевненіше в собі, він сам це помітить. А що послужило тому причиною, йому малоцікаво.

3. Запахи і аромати

Вона: обожнюючи чистоту, ви намагаєтеся усунути всі неприємні запахи з дому і не забуваєте нагадати про це чоловікові, який в черговий раз не скористався дезодорантом.
Він: Чоловік більш тонко, ніж жінка, реагує на запахи. Тільки цінує він саме природний аромат, який його збуджує, а не запах парфумів. Намагаючись забити природний запах свого тіла, ви можете послабити інтерес чоловіка до вас. Підсвідомо він може і ваше прохання «скористатися дезодорантом» розцінити, як відмову від сексу або втрату інтересу до нього. Тому його реакція на подібні зауваження завжди буде негативною.

Що робити? Ненав'язливо привчіть свою половинку користуватися парфумами, тільки попередньо уточніть, чи подобається він йому. До того ж чоловіки схильні запам'ятовувати запахи і пов'язувати їх з подіями, тому можна використовувати це в своїх цілях. Влаштуйте інтимний вечір з пахощами якогось аромату, який згодом чоловікові буде допомагати налаштовуватися на романтичний лад.

4. Обговорення ваших подруг

Вона: обожнюючи розповідати своєму чоловікові про своїх подруг, ви намагаєтеся залучити його в суть ситуації, щоб він схвалював вашу думку і поведінку, вникав у всі нюанси спілкування з близькими вам людьми.
Він: Чоловікові непросто зрозуміти одну жінку, а декілька і поготів! Саме тому ваші одкровення можуть привести його в стан досади. Сильна стать звик діяти, а не переживати і відчувати. До того ж, може скластися так, що ваші розповіді привернуть його увагу до однієї з ваших подруг. Може бути, він зацікавиться нею всерйоз. Навіщо вам це?

Що робити? Спілкуйтеся з подругами, але не діліться цим з чоловіком. І до нього не варто їх підпускати. Обмежте спільний відпочинок, розмови про проблеми подруг. А якщо він раптом виявить до кого-небудь з них інтерес, зробіть все, щоб він про вашу подругу забув і не згадував. Не торкайтеся її в розмовах, уникайте зустрічей з нею.

5. Романтичні спогади

Вона: обожнюючи згадувати, як починалися і розвивалися ваші стосунки, ви намагаєтеся залучити в це свою половинку.
Він: Чоловік - завойовник, тому його цікавить результат, а не емоції, деталі, переживання. Оскільки свого він добився і ви тепер його жінка, то говорити йому більше нема про що. Всі ваші спроби відродити моменти з минулого не викликають у нього нічого, окрім байдужості і подиву. До того ж виражати почуття словами для чоловіка складно в силу особливостей його складу.
Що робити? Залиште свої спроби, не вимагайте від нього хорошої пам'яті про деталі з минулого життя. Поділіться спогадами з подругами, але тільки з тими, які розділять їх, а не позаздрять. Тут ви знайдете розуміння.

За матеріалами: Новини сьогодні
03-12-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]