Головна » 2013 » Лютий » 9 » Вихованці допомагають своїм господарям знайти другу половинку в Інтернеті.ВІДЕО

Вихованці допомагають своїм господарям знайти другу половинку в Інтернеті.ВІДЕО


Вихованці допомагають своїм господарям знайти другу половинку в Інтернеті.

Скажи мені, хто твій пес і я скажу, хто ти. У Німеччині набирає популярність новий вид сервісу для знайомств. В анкетах на цих сайтах немає ні слова про ріст, шкідливі звички або наявність житлоплощі - тільки опис і фото домашнього вихованця людини, яка хоче відшукати свою другу половинку.


З почуттям особливої ​​собачої гордості Спенсер вигулює своїх господарів. Абсолютно ясно, він відчуває за них відповідальність, адже лише завдяки цьому псу Мелані і Ульріх знайшли і покохали одне одного.

"У мене була раніше дівчина без собаки, і я подумав, якщо дівчина любить домашніх тварин, вона точно буде краще колишньої. Я зареєструвався на спеціальному собачому сайті знайомств і наткнувся на Спенсера. Очки-гудзички, хороша мордочка. Я йому написав", - розповідає Ульріх Адомайт.

На сайті самі собаки розповідають про своїх господарів. І люди шукають другу половинку, дивлячись в першу чергу на чотириногих вихованців. При цьому переглядати анкети можуть і ті, у кого собаки немає, але її дуже хочуть завести. Так Ульріх знайшов Спенсера. Пес, звичайно, за допомогою Мелані, дуже постарався подати себе і свою господиню у вигідному світлі: "Я - Спенсер. У мене темна шерстка і велика голова. Два роки тому моя господиня забрала мене з притулку, тому що більше я нікому не був потрібен. Але у моєї Мелані добре серце і вона відразу зрозуміла, що я веселий, відданий і дуже різносторонній пес ".

"Я не хотіла, щоб мене розглядали лише як блондинку або брюнетку, і описала себе з точки зору моєї собаки. Мені було важливо, щоб мій майбутній хлопець і до Спенсера добре ставився", - пояснює Мелані Маєвські.

Німець Ян Беккер, це він придумав такий оригінальний спосіб знайомства, каже, зараз на його сайті зареєстровано більше трьох тисяч охочих познайомитися любителів блохастих і кликастих, і число їх зростає з кожним днем.

"Я не зовсім безкорисливо цей портал придумав, я і сам зареєструвався там. Пішов з інших сайтів знайомств, тепер тільки на своєму спілкуюся, я вірю в цю ідею", - говорить творець сайту знайомств Ян Беккер.
Ян, що називається, швець без чобіт. Сам самотній і досі шукає свою даму з собачкою. Вірніше, швидше собачку з дамою.

"Мені подобається Джек-Рассел-тер'єр або Родезійський риджбек, а ще Уиппет - класна порода, дуже швидкий пес. Але я готовий спілкуватися і з іншими породами", - говорить Ян Беккер.
Підхід, звичайно, дивний, адже про саму дівчину: її красу і душевні якості Ян ніби забуває, але в цьому своя логіка. Який пес - такий і господар. Творці сайту впевнені, фотографії або навіть відео чотириногого вихованця розкажуть про власника набагато більше, ніж сама докладна анкета на звичайному сайті знайомств.

Що такий підхід працює, підтвердить і колишній бродячий пес Спенсер, він тепер знайшов справжню сім'ю. Суцільна вигода. Від закоханої господині собаці і кісточка зайва перепаде. Після того, як Мелані і Ульріх знайшли один одного, Спенсер відчуває себе абсолютно щасливим.

За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11261

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]