Головна » 2022 » Січень » 23 » Як вибрати медичний одяг та взуття: види та особливості

Як вибрати медичний одяг та взуття: види та особливості

медичний одяг взуття

Як вибрати медичний одяг та взуття: види та особливості

Медичний одяг та взуття - це те, без чого неможливо уявити медика. Протягом робочого дня медперсонал весь час проводить у своїй уніформі. Через це медодяг і взуття повинні бути не тільки зручним, а й якісним, а також стильним. Будь-яка медустанова дотримується єдиної для всіх вимог і правил – весь медперсонал зобов'язаний носити спеціальний одяг. За ним складається загальне враження про лікаря чи медичний заклад. Тому радимо пам'ятати, що в Україні сучасне стильне медичне взуття та одяг за помірними цінами можна підібрати онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-магазин medobuv.com.ua.

Особливості медвзуття та одягу

Раніше медичний одяг шили виключно з бавовняної тканини, а на дизайн медвзуття не звертали уваги. Але сьогодні найчастіше тканина для виготовлення такого одягу може бути зі штучними волокнами, а взуття — досить стильним. Також використовуються суміші - бавовна плюс поліефірне волокно. Такий склад матеріалу має всі ті властивості, які є необхідними для медичного одягу.

Для медичного одягу дуже важливо, щоб тканина відрізнялася високою міцністю та могла:

  • витримувати постійне прання;
  • дезінфекцію;
  • при необхідності відбілювання.

Медична уніформа також повинна відрізнятися вологовідштовхуючими властивостями, а також повітропроникними: лікарю не повинно бути спекотно або некомфортно. Усі звикли думати, що медодяг і взуття має бути виключно білого кольору. Найчастіше хірургічні костюми бувають синіх та зелених відтінків, адже білий колір під впливом ламп напружує зір лікаря.

медичний одяг взуття Щодо дизайну костюмів та взуття, то вони також можуть бути різноманітними залежно від профілю лікаря. Наприклад, лікарі-педіатри часто використовують одяг і взуття із різними малюнками, тим самим завойовуючи довіру у маленьких пацієнтів. Таким чином, сьогодні одяг медпрацівника може бути будь-якого кольору. Медустанова має право самостійно визначати колір уніформи своїх співробітників. Головне, щоб матеріал та колір не вигоряли та не линяли. Вироби повинні легко піддаватися чищенню та догляду, тому також важливо, щоб тканина мала "брудновідштовхувальні" властивості.

Різноманітність медичного взуття та одягу

Уніформа медпрацівника – це:

  • медичні костюми;
  • костюми для хірургів;
  • медичне взуття;
  • медичні халати.

Є також додаткові атрибути, без яких неможливо уявити медичного працівника: бахили, медичні шапочки, рукавички тощо. Більшість їх зазвичай використовують при виконанні певних медичних маніпуляцій.

Де купити?

Сьогодні купити якісний та стильний медичний одяг і взуття можна у Мережі, відвідавши інтернет-магазин medobuv.com.ua. Тут ви знайдете медичну уніформу як для чоловіків, так жінок. Також у продажу є медичне взуття.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-01-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1610

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]