Головна » 2016 » Січень » 8 » Як вибрати плитку для ванної кімнати: поради

Як вибрати плитку для ванної кімнати: поради

Найпоширенішим, практичним і популярним матеріалом для обробки ванної є керамічна плитка. Широкий спектр відтінків, різноманітних малюнків і декору дозволяє створювати інтер'єр санвузла в будь-якому стилі і на будь-який смак. Завдяки вологостійкості, стійкості до миючих засобів, опірності перепадів температур плитка для ванної є оптимальним варіантом оформлення таких приміщень. До речі, якісна плитка Golden Tile за помірною ціною може будете придана вами на порталі santehbud.com.

Критерії вибору плитки для ванної кімнати

Для початку слід визначитися зі стилем і колірною гамою, враховуючи деякі особливості ванної кімнати і оздоблювального матеріалу, який необхідний. Крім того, потрібно врахувати декілька важливих моментів. Ось основні критерії вибору плитки для ванної:

Зовнішній вигляд. Навіть найякісніша і міцна плитка не буде користуватися попитом без стильного дизайну. Адже важливим моментом у сприйнятті приміщення є його естетичний вигляд, який відповідає смакам господарів.
Якість. Від цього найважливішого чинника залежить період служби керамічної плитки, а також зручність догляду за нею. Показники мають бути на високому рівні.
Країна виробник. Плитка, вироблена в Італії чи Франції, має високу вартість, але хвилюватися про її функціональні характеристики не доведеться, оскільки вони відповідають усім європейським стандартам.
Вартість. Іноді цей фактор є вирішальним при виборі. Проте не потрібно кидатися в крайнощі, бо дешева продукція, як правило, недостатньо якісна.

Плитка розрізняється за розміром, формою, кольором і дизайном. Купуючи цей оздоблювальний матеріал, потрібно враховувати, що ним буде облицьовуватися підлога, стіни і стеля. Для підлогового покриття найчастіше використовується матова плитка, так як вона знижує ризик падіння. Глянцеві та глазуровані вироби краще застосовувати для оформлення стін - їх блиск зробить приміщення світлішим.

Зазвичай плитка викладається рядами, але уклавши її кутом, можна візуально збільшити невелике приміщення. Залежно від переваг і фантазії господарів з плитки можна викласти орнамент, шахівницю, калейдоскоп, лінії і т.п. Тому при виборі оздоблювальних матеріалів для ванної кімнати потрібно враховувати їх зовнішній вигляд і технічні особливості. Найкраще з цього питання проконсультуватися з фахівцями.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-01-2016
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11292

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]