Головна » 2017 » Серпень » 22 » Як здорово харчуватись та відпочивати в Карпатах - закарпатський дієтолог розповіла

Як здорово харчуватись та відпочивати в Карпатах - закарпатський дієтолог розповіла

Про це Оксана Скиталінська написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Якщо зайти в середньостатистичний "кафЕбар" чи колибу, як правило, Вам запропонують стандартне меню, де обов'язково мають бути смажені відбивні, "окорочка", "ковбаса домашня", вареники, "пєльмені", "блінчики з сиром", салати із капусти, огірків-помідорів, бурячок варений і ще декілька салатів (з крабових паличок, кукурудзи), обов'язково приправлених майонезом " – пише Oksana Skytalinska .

Жінка зазначає, що хліб, зазвичай, подають білий. Ще донедавна спроба змінити смажене на варене, закінчувалося невдачею, але зараз це можливо.

За останні три дні її подорожей Україною Оксані Скиталінській погоджувались варити рибу, робили салат без майонезу та олії.  Із зеленню ситуація гірша: крім петрушки немає нічого. Інколи - пару листочків салату. Вість про броколі, руколу, здається, ще не долетіла, але, зважаючи на європейський вигляд туристів, є велика надія, що скоро долетить. Зате кава в Закарпатті чудова. В містах традиційно її п'ють за будь-якої нагоди, навіть ввечері.

    "Ось мої сніданки-обіди.

    1. Попросила салати без соняшникової олії та майонезу.
    2. Замість смаженої форелі приготували варену.
   3. Смажені омлети замінили вареними яйцями. Правда, зварили накруто, але це можна пережити.

    Закарпаття прекрасне. Не лише тому, що це моя батьківщина, але тому, що тут надзвичайна природа. Гори, повітря, ліси, смереки".

 


За матеріалами: Новини сьогодні
22-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1754

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]