Головна » 2023 » Квітень » 28 » Чим займаються зараз головні герої серіалу "Леся+Рома" через 15 років

Чим займаються зараз головні герої серіалу "Леся+Рома" через 15 років

Серіал “Леся+Рома” став неймовірно популярний в України, а його герої — справжніми кумирами. Дізнайтеся, де зараз головна героїня та що сталося з її екранним чоловіком.

Українське телебачення 2000-х років стало справжнім відкриттям та розрадою для всіх наших глядачів. Це була епоха, коли по “ящику” не соромилися експериментувати та пропонувати прихильникам нові цікаві формати. Окрім власно створених передач, ми багато запозичували, але обов’язково наділяли передачі нашим автентичним неповторним шармом.

Так, франкомовний канадський проєкт “Un gars, une fille” перетворився на наших теренах на відомий всім україномовний серіал “Леся+Рома” та закохав у себе мільйони глядачів. Сітком підіймав важливі теми у стосунках протилежних статей та обігрував всі ситуації з добрим гумором. Головні герої, яких виконали Ірма Вітовська і Дмитро Лалєнков, стали справжніми кумирами, а їхня акторська гра змусила багатьох думати, що і в реальному житті вони одружені.

Втім, після завершення зйомок шляхи зірок розійшлися. Згодом стане взагалі відомо, що між собою знаменитості не спілкуються взагалі.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-04-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1314

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]