Головна » 2015 » Березень » 11 » Якщо до неї не пустять українських лікарів Савченко відновить голодування

Якщо до неї не пустять українських лікарів Савченко відновить голодування

Українська льотчиця, народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко, яку утримують у російському полоні, з ускладненнями виходить з голодування. Про це у своєму Twitter написав її адвокат Микола Полозов.

"Був у Надії. Хороших новин немає. Самопочуття її не кращає, виведення з голодування проходить неправильно і з ускладненнями", - повідомив Полозов.

Савченко через адвоката передала листа, в якому повідомила, що чекає допуску українських медиків до кінця тижня. І якщо цю її умову не буде виконано, вона відновить голодування.

Як стверджує українка, їй шкодить харчування, яке дають російські та німецькі лікарі: у неї вже були напади панкреатиту.

Адвокати доставили Савченко особливе харчування для виходу з голодування.

Сьогодні, 11 березня, близько 17 години за Києвом адвокат залишив у Twitter новий запис, де стверджує, що умовити Савченко відмовитися від поновлення голодування не вдається.

"На жаль, всі аргументи проти відновлення голодування Надія відкидає. Вважає це єдиним способом боротьби за свої права в СІЗО", - написав він на своїй сторінці.

Нагадаємо, 15 грудня минулого року Савченко оголосила голодування, яке тримала більш як два місяці.

10 лютого Басманний суд Москви знову продовжив арешт Надії Савченко до 13 травня.

А 5 березня в Федеральній службі виконання покарань Росії заявили, що Савченко не відмовилася від голодування, але погодилася пити курячий бульйон для підтримки здоров'я.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1936

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]