Головна » 2014 » Жовтень » 8 » Японці створили унікальних людиноподібних роботів

Японці створили унікальних людиноподібних роботів

Унікальна виставка новітніх технологій відкрилася в Японії. Людиноподібні роботи, радіокеровані динозаври, спортивні кіберг-партнери - можливість вразити свідомість і фантазію величезні, пише http://hronika.info.

Японські винахідники не перестають вражати світ своїми новими проектами і втіленнями. На щойно відкритій щорічній виставці представлені роботи на всі випадки життя.

Людиноподібна дівчина-андроїд може спілкуватися, робити презентації і навіть поговорити зі слабочуючими людьми. Її основна функція терапевтична - щоб було з ким поговорити.

Робот-пінг-понг чудово приймає м'ячі і робить передачі. Він стане в нагоді, якщо партнер по грі зайнятий або у від'їзді. Також його можна використовувати і в виробництві - робота спеціально не стали робити людиноподібним.

А от презентація величезного динозавра не зорієнтована на потенційного споживача, де в господарстві можна застосувати цю рептилію. Тим більше вона ще й радіокерована з пристойною дистанцією дії. Ну, хіба що полякати таким чином кривдника.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
08-10-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11063

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]