Головна » 2021 » Серпень » 17 » Ювілей коханого: круті ідеї подарунків

Ювілей коханого: круті ідеї подарунків

коханий подарунок

Ювілей коханого: круті ідеї подарунків

Чоловік як дорогий алкоголь — з роками стає більш стриманим і благородним. Кожна дата, хоч це 25, 40 чи 55 років додає йому шарму, мужності, життєвого досвіду та мудрості. Звичайно глянувши на життєвий шлях за плечима обдарованого, можна зачепитися за цікаві життєві історії й знайти ідеї для подарунків.

Що подарувати на 25 років

Молодість — період, коли перед хлопцем відкриті всі двері, а можливості для напряму самореалізації з’являються ледь не кожен день. Найкращими стануть презенти, пов’язані із навчанням. Курси діджитал-професій, програмування, криптовалюта — цікавить сучасних хлопців. Хай ваш подарунок зробить значний вклад в майбутнє коханого й змінить життя в кращий бік.

Ідея презенту на 30-річчя

30 років — вік, коли він багато досягнув, але ще купа подій попереду. Перед вами не просто хлопець, а справжній чоловік зі сформованими поглядами й планами на життя. Йому до душі припаде:

  • Планер з ініціалами або фотомалюнком отримувача — робочий зошит, де він запише плани на майбутнє й способи досягнення поставлених цілей.
  • Сертифікат на здійснення мрії. Він передбачає подарунок-враження. Його ви можете обрати самостійно й піднести один варіант (до прикладу, політ на літаку). Або ж запропонуйте декілька послуг, серед яких він обере те, що йому найближче. Ідеї для подарунка черпайте тут https://www.bodo.ua/

Дарунок мужчині у розквіті сил

Щасливий тато та коханий чоловік — зазвичай так склалося життя у 35-річного джентльмена. Оберіть йому подарунок, який принесе користь й повеселить. Серед таких:

  • Подарунковий набір сомельє. Тепер вечори в компанії друзів будуть веселішими, адже на вечірці буде власний бармен. Секс на пляжі, Піна Колада, Лонг Айленд — він навчиться готувати ваш улюблений коктейль!
  • Скретч-карта світу — чудовий варіант для тих, хто не любить сидіти на місці, любить подорожувати й шукає пригод. Додати карті яскравих барв, які ховаються під шаром сірої фарби, що стирається — додатковий стимул відвести сім’ю на море.

40 років — не вирок!

Так, це період, складних рішень і змін. Але разом з тим приходить момент усвідомлення сенсу життя. Подаруйте ювіляру теплий подарунок, який нагадає йому про ваші почуття й висловить любов.

  • Вікенд у Карпатах. Чисте повітря, краса гір, романтика навколо — пробудіть почуття, які переживали замолоду й відпочиньте на повну!
  • Сертифікат на уроки верхової їзди. Спілкування з благородними тваринами позитивно впливає на внутрішній стан та емоційне здоров’я людини. Дозвольте злитися з природою й відпочити від буденності.

коханий подарунок

Пам’ятний подарунок на 45 років

Чоловік повинен виглядати й почувати себе молодо, як зірка Голлівуду. Щоб так було, підносьте правильні подарунки. Нестандартні рішення та яскраві емоції — запорука успіху.

  • Лялька-шарж по фотографії. Великої користі цей презент не несе, але через свою незвичайну форму й комічність підніме настрій і стане окрасою робочого кабінету.
  • Навчальний політ на літаку. Побувати в ролі льотчика — мрія дитинства. Здійснити її у 45 — знову відчути себе хлопчаком. Чому б і ні?

Скільки чоловіку не виповнилося б, головне те, як він себе почуває. Любов у серці й іскру в очах можна запалити у будь-якому віці!


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1457

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]