Головна » 2014 » Серпень » 27 » Карта АТО станом на 27 серпня

Карта АТО станом на 27 серпня

Ситуація на сході країни станом на 12:00 27 серпня 2014 року за даними РНБО України.

Щодо ситуації на південному напрямку в районах Новоазовськ-Маріуполь. Після учорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне. Траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем української армії. Підрозділи навколо Маріуполя посилено додатковими силами.

Місто Новоазовськ обстрілюється як з боку Росії, так і з захоплених позицій на український території. Проте місто залишається під контролем українських сил.

На північ від Новоазовська росіяни та терористи захопили села Маркіне, Ковське, Щербак, Клімкіно, Сєдово-Василівка, Кузнеці, Рози Люксембург. З території РФ йдуть масовані артилерійські обстріли населених пунктів Гусельщиково, Сєдове, Обрив та Холодне.

У цей час на інших напрямах бойові дії тривають в районі населених пунктів Старобешеве, Оленівка, Мар’їнка, Жданівка, Луганськ, Донецьк та Іловайськ.

Продовжуються оборонні бої за утримання населених пунктів Новосвітлівка, Хрящувате. Підрозділами сил АТО здійснюється оперативне відпрацювання населених пунктів Родакове, Іллірія та Маломиколаївка.
 


За матеріалами: Новини сьогодні
27-08-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11230

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]