Головна » 2016 » Січень » 9 » Хустян церковні хори привітали з Різдвом Христовим

Хустян церковні хори привітали з Різдвом Христовим

У п’ятницю, 8 грудня, біля центральної міської ялинки зібралися співочі колективи різних церков міста, аби разом у молитві та співом прославити народження Христа. Слід зазначити, що музичний флешмоб до Різдвяних свят проводиться у місті над Тисою вже втретє.

– Учасники хору – люди різного віку, різних професій, представники різних релігійних течій. Утім вони об’єдналися заради того, аби піснею, що лине із сердець, щиро звеличити Господа. Усіх їх об’єднує не тільки любов до співу, але і любов до Бога. Приємно, що духовна єдність змогла зібрати на міській сцені так багато краян. До речі, на наступний рік ми плануємо запросити за захід представників 30 церков Хуста, – розповів організатор «Битви хорів», пастор церкви «Істина» В’ячеслав Недзельський.

Виступ співочих колективів знайшов відгуки у серцях хустян, які охоче слухали колядки та релігійні пісні.

– Добре, що різні конфесії об’єднуються, адже Бог у нас всіх один і приємно, що у місті проходять подібні цікаві заходи. Я отримала справжню насолоду, слухаючи виступи хористів та дуже гарно провела час, – підкреслила хустянка Марія Пилип.

Слід зазначити, що супроводжувався мелодійний спів грою на гітарі, на барабанах та інших інструментах, що додало дійству неповторного колориту та доповнило хоровий спів.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1977

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]