Головна » 2019 » Серпень » 29 » Кількість закарпатців, що знайшли роботу за сприяння служби зайнятості цьогоріч збільшилася

Кількість закарпатців, що знайшли роботу за сприяння служби зайнятості цьогоріч збільшилася

Цьогоріч збільшилася кількість закарпатців, що знайшли роботу за сприяння служби зайнятості

Кількість осіб, працевлаштованих за сприяння Закарпатської обласної служби зайнятості, упродовж січня-липня 2019 року становила 12,1 тис. осіб, що на 1,1% більше від обсягів січня-липня минулого року. При цьому, 74,4% з них були працевлаштовані оперативно до надання статусу безробітного.

Колишні безробітні знайшли роботу в оптовій та роздрібній торгівлі, ремонті автотранспортних засобів і мотоциклів; переробній промисловості; сільському, лісовому та рибному господарстві; тимчасовому розміщуванні й організації харчування; будівництві; державному управлінні й обороні, обов’язковому соціальному страхуванні; освітній галузі, транспортній, поштовій та кур’єрській діяльності; охороні здоров’я та наданні соціальної допомоги тощо.

На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовано 115 безробітних.

За сприяння обласної служби зайнятості забезпечено тимчасову зайнятість 1325 громадян, які взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру. Серед них – благоустрій, впорядкування місць поховання, меморіалів захисників Вітчизни, придорожніх смуг, екологічний захист навколишнього середовища, роботи з документацією в архівах та інших державних установах, інформування населення про субсидії, роботи з соціально вразливими верствами населення, роботи з надання допомоги учасникам АТО та їх сімей, повідомляє Закарпатський обласний центр зайнятості.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1386

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]