Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Конкурс «Студентська осінь - 2012» зібрала таланти УжНУ

Конкурс «Студентська осінь - 2012» зібрала таланти УжНУ

Вчора, 17 жовтня, відбувся щорічний конкурс талантів Ужгородського національного університету «Студентська осінь - 2012». Дійство проводилось у студентському центрі дозвілля «Ювентус».

Свої таланти представили майже всі факультети. Дивували глядачів різними трюками, піснями і жартами, а також презентували відео про життя молоді під час навчання.

Оцінювали таланти студентів компетентне журі, до складу якого увійшли: хореограф-педагог студії сучасного танцю «Бліц» Елеонора Кос, представник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Закарпатської облдерадміністрації Олег Муртазін, голова Закарпатської ліги КВН Сергій Денисенко, голова комісії культурно-дозвіллєвої діяльності Ужгородського коледжу культури і мистецтв Людмила Ухач, переможець конкурсу «Кращий студент Закарпаття - 2011» та конкурсі «Естрадної пісні» у Хорватії Йосип Чава, викладач з вокалу Палацу дітей та юнацтва Олена Єгорова.

Факультети боролись у трьох конкурсах: оригінальний, вокальний та стем.

Найоригінальнішими за рішенням журі став факультет фізичного виховання та спорту, за ними гуманітарно-природничий та фізичний факультети - друге та третє місце.

У запеклій вокальній боротьбі перемогу отримав фізичний факультет, друге - філологічний, а замкнув трійку лідерів георграфічний факультет.

Третій конкурс не здивув переможцем - знов таки факультет фізичного виховання та спорту вирвався у лідери, за ними - творча команда філологічного, а треті - фізичний факультет.

У загальному рейтингу абсолютними переможцями з рахунком 192 бали став факультет фізичного виховання та спорту, 3 бали було достатньо для фізиків, щоб обігнати філологів (180, третє місце) і зайняти почесне друге місце.

Найбільше вболівальників відвідує цей захід з факультету фізичного виховання та спорту - з року в рік їх є більшість у залі, що надає їх конкурсантам велику підтримку і впевненість у собі. Бажаємо іншим факультетам брати з них приклад і підтягуватися на конкурс талантів наступного року.



За матеріалами: Новини сьогодні
18-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11714

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]