Головна » 2022 » Грудень » 8 » Корінні народи росії підписали декларацію - росія чинить терор, геноцид і має розпастися

Корінні народи росії підписали декларацію - росія чинить терор, геноцид і має розпастися

Корінні народи росії заявили про власну незалежність і небажання коритися режиму імперських злочинців. Відтак, підписали декларацію про вихід зі складу росії та проголошення її країною-терористом.

Відповідну декларацію у першому читанні ухвалили під час Форуму вільних народів пост-росії. Учасники-представники проголосили п'ять пунктів декларації, які вони зобов'язались виконати.

    Визнання росії країною-терористом

Зазначають, що росія – країна-терорист, яка репресує власних громадян, колоніально експлуатує регіони, використовує практики насильної асиміляції, знищення і відвертого геноциду корінних народів в середині країни і народів поза країною.

росія розв'язує війни для захоплення територій сусідніх держав чим не тільки порушує міжнародні норми права і етики, але й прирекла десятки мільйонів своїх громадян на загибель, бідність і ізоляцію,
– проголосили у декларації.

Учасники також наголосили, що росія вже давно і безповоротно втратила будь-яку внутрішню і зовнішню легітимність, оскільки в країні не функціонують незалежні суди, відсутня можливість зміни влади шляхом чесних виборів.

Усі інституції працюють лише в інтересах корумпованого імперського режиму, який очолюють воєнні злочинці.

росія – це держава-банкрот. Тому ми своїм рішенням про незалежність і вихід з її складу припиняємо існування росії, як суб'єкта міжнародного права, – наголосили у декларації.

    Відділення вільних народів у окремі держави

Учасники конференції повідомили, що існування усіх нових незалежних держав буде відбуватись лише мирним шляхом. Будь-які територіальні, політичні, економічні суперечки будуть вирішуватись лише за столом переговорів.

    Відмова від ядерної зброї

Всі незалежні держави пост-російського простору – взяли на себе зобов'язаність одномоментно із проголошенням і поверненням до власної незалежності і встановлення де-факто суверенітету на своїй землі – відмовитись від ядерної і інших видів зброї масового ураження з передачею їх до утилізації НАТО чи або МАГАТЕ.

    Виплата репарацій

Учасники зобов'язались, що всі активи і борги росії включно з репараціями державам, які постраждали від її агресії пропорційно розділити між собою.

Для цього буде створено спеціальну міжнародну конференцію при участі країн ЄС і НАТО, а також країн, які постраждали від тероризму і воєн розв'язаних росією за останні 30 років, це: Молдова, Ічкерія, Сакартвело, Україна.

    П'яте – трибунал над воєнними злочинцями

У ході конференції учасники також визначили, що всі незалежні країни пост-російської держави зобов'язуються провести відкритий трибунал над терористами і воєнними злочинцями.

А також реалізувати програми денацифікації і декомунізації.

Кожна з держав дає гарантію того, що не буде прикривати на своїй території злочинців, які перебуватимуть під слідством.

Країни зобов'язались зробити усе можливе, аби "нарешті демонтувати цю терористичну і колоніальну імперію – російську федерацію".

Розпад росії неминучий: що відомо

російська федерація – утворена шляхом 58 послідовних експансій окремих народів. Відповідно до Декларації про принципи міжнародного права (1970 рік), всі народи мають право вільно визначати свій політичний статус, здійснювати економічний, соціальний і культурний розвиток, зокрема, шляхом створення суверенної і незалежної держави, вільного приєднання до незалежної держави чи об'єднання з нею, встановлення будь-якого іншого політичного статусу.

В реальності вихід одного суб'єкта неминуче спровокує "ефект доміно" та руйнування імперії. Очевидно, що росія до останнього пручатиметься та вдаватиметься до тероризму й надалі.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-12-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]