Головна » 2021 » Червень » 7 » Кравчук розкрив роль Медведчука у схемі інтервенції Росії - план Путіна щодо України..ВІДЕО

Кравчук розкрив роль Медведчука у схемі інтервенції Росії - план Путіна щодо України..ВІДЕО

Президент Росії Володимир Путін прагне знищити Україну. Лідер партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ) Віктор Медведчук відіграє у цьому плані ключову роль.

Кум вождя Кремля нібито задіяний у процесах, які направлені спровокувати негативні тенденції у нашій державі. Про це керівник української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леонід Кравчук повідомив в програмі "Рандеву з Яніною Соколовою" на YouTube "5 каналу".

Він висловив переконання, що "Путіну потрібен Медведчук". План війни проти України у Кремля давно розроблений і частково реалізується на Донбасі. Кравчук зазначив, що зокрема, для того, щоб мати людину, яка може творити в Україні те, що йому потрібно, водночас, "не роздумуючи про наслідки цього творення". Подробиці такого плану ворога політик не назвав.  

Кравчук назвав "три кити", на яких можна вибудовувати стратегію з реінтеграції Донбасу та заявив, що Росія перебуває в стані постійної війни останні 150 років.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-06-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1681

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]