Головна » 2018 » Січень » 15 » Кредит: коли немає можливості чекати

Кредит: коли немає можливості чекати

У минулому для того, щоб придбати щось дороге, люди відкладали гроші з зарплати і збирали потрібний капітал. Тепер це вже справа давно минулих днів і все з точністю до навпаки: спочатку ми отримуємо потрібну суму, а вже потім відкладаємо гроші з зарплати.

Сьогодні кредит - перший спосіб здійснити свою мрію. До речі, отримати кредит на карточку онлайн ви можете, перейшовши за посиланням https://globalcredit.ua/onlajn-servisy. Цесамий кращий варіант, бо далеко не всім вдається накопичити достатньо грошей на весільну подорож, автомобіль або, не дай Бог, термінову лікарську допомогу.

Часто в подібних випадках до нас на допомогу приходять комерційні банки, а людині залишається вибрати найкращі умови. Буває по-різному: десь не потрібні поручителі, десь гроші видають практично миттєво, але в будь-якому випадку мета досягнута і можна сміливо вкладати гроші в те, що нам необхідно. До того ж часи з шаленими відсотками далеко позаду, і кожен поважаючий себе банк намагається максимально піти назустріч своєму клієнтові.

Видача кредитів

Видача кредитів - одна з найпоширеніших послуг. Важко зустріти людину, яка ніколи і нічого не брала в кредит, так як на сьогоднішній день це практично неможливо. Ціни вперто йдуть вгору, а прибутки - залишаються колишніми. Не кожна людина може відмовити собі в задоволенні і практично до старості чекати, поки зможе накопичити на автомобіль. Кредит - важлива і необхідна частина сучасної економіки, плюс до того найкращий вихід для тих, хто не має можливості чекати.

Не так давно, під час розкопок в Італії, археологи виявили скарб. В основному це були золоті монети V-VI-го століття нашої ери, але здивувало науковців не це. Був знайдений добре збережений пергамент, на якому наші предки вели облік - кому і скільки видано золотих монет і коли їх необхідно повернути. Можна сміливо припустити, що історія перших кредитів йде набагато далі, ніж ми думаємо - цілком можливо, що таким чином виручали один одного люди кам'яного віку.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-01-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11000

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]