Головна » 2023 » Липень » 24 » Кримським мостом ГУР порадило не користуватися

Кримським мостом ГУР порадило не користуватися

Ми одночасно спостерігаємо багато "бавовни" в багатьох куточках росії і на тимчасово окупованій українській території, зокрема в Криму. Тепер мова вже йде і про москву. Це процес, який буде тривати і лише набирати обертів, аж допоки рашисти не залишать територію України і не відновиться справедливість в рамках міжнародного права, — зазначив в етері телемарафону Єдині новини представник ГУР Андрій Юсов.

Також представник ГУР зазначив, що чергова ранкова "бавовна", що сталася в Криму, свідчить лише про те, що окупований півострів для росіян вже не є спокійним тилом — він стає для них небезпечною територією.

— Настрої серед представників окупаційної влади півострова панічні. Багато з них вже вивезли сім'ї, а ті, хто цього не зробив, не зробили це лише тому, що їм не дозволили. Але в їхніх силах все ще якомога швидше покинути територію України неушкодженими, — зазначив спікер.

Також Андрій Юсов порадив жителям тимчасово окупованого Криму, які не причетні до загарбницької війни проти України, не користуватися нелегітимним кримським мостом.

— Ця незаконна конструкція, як і інші об'єкти, які використовуються для логістики ворога, для перекидання сил і засобів окупантів, для того, щоб вбивати мирних українських жителів та продовжувати окупацію українських територій, є вкрай нестабільною.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1453

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]