Головна » 2013 » Липень » 8 » Куди вступити вчитися, щоб стати мільярдером

Куди вступити вчитися, щоб стати мільярдером

Дослідницька компанія Wealth-X склала рейтинг університетів, серед живучих випускників яких найбільше людей, які заробили більше $ 30 мільйонів, повідомляють ФІНАНСИ bigmir) net

На перше місце з великим відривом потрапив Гарвадський університет. Загальний стан його 2964 найбагатших випускників на сьогоднішній день складає 622 000 000 000 доларів, пише ABC News. Це майже вдвічі більше, ніж у 1502 заможних випускників університету в Пенсільванії, який посів друге місце в рейтингу.

У цілому, в першій п'ятірці представлені тільки американські вузи.

Варто відзначити, що більшість розбагатілих екс-студентів даних вузів відносяться до категорії так званих self-made men, тобто заробили свої мільярди вони самостійно, а не успадкували від батьків.

«Це свідчить про підприємницький дух цих людей. Вони активно використовують у бізнесі зв'язки, які зав'язалися під час навчання », - каже керівник Wealth-X Девід Фрідман.
ТОП-5 університетів, що випускають мільярдерів:

за загальним станом найбагатших нині живучих випускників

1. Гарвардський університет: $ 622 млрд.
2. Пенсільванський університет: $ 242 млрд.
3. Стенфордський університет: $ 171 млрд.
4. Колумбійський університет: $ 116 млрд.
5. Нью-Йоркський університет: $ 110 млрд.

Нагадаємо, жоден український вуз не потрапив до списку кращих університетів планети Times Higher Education. При цьому в рейтингу кращих університетів світу QS World University Rankings увійшли відразу три українських вищих навчальних заклади

За матеріалами: Новини сьогодні
08-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11351

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]