Головна » 2018 » Вересень » 10 » Лазерна епіляція: мінімум зусиль і волосся зникають майже назавжди

Лазерна епіляція: мінімум зусиль і волосся зникають майже назавжди

Видалення волосся за допомогою лазера - це один з найшвидших і ефективних способів видалення небажаного волосся з різних ділянок обличчя і тіла. Дана процедура практично не завдає болю і шкоди здоров'ю, абсолютно безпечна, не залишає шрамів і рубців на шкірі. Найпоширенішими місцями для видалення волосся є: верхня губа, підборіддя, області пахвових впадин, гомілки, стегна, руки, область спини, зона бікіні. До речі, якщо вас цікавить останнє, то чудово вирішить цю проблему лазерна інтимна епіляція, деталі про яку дізнаєтеся на сайті mediostar.ua.

Для досягнення кращого результату необхідно пройти курс процедур лазерної епіляції, який визначається індивідуально. Дана процедура ідеально підходить для видалення темного волосся на світлій шкірі. Для світлого волосся потрібно трохи більшу кількість сеансів.

Розповімо трохи про принцип роботи лазера. Світлове випромінювання направляється на волосяну цибулину, внаслідок чого тканини нагріваються, метаболічні процеси порушуються, клітини волосяної цибулини гинуть. Відповідно, усувається причина росту волосся, не завдаючи при цьому шкоди кожному покрову (руйнівну дію виявляється лише на меланін, який входить до складу волосся).

Даний вид епіляції має цілу низку переваг. По-перше, результат видно відразу. Тривалість процедури залежить від області впливу, але в цілому не перевищує години. На оброблених ділянках шкіри волосся з'являються значно менше, і ростуть повільніше, а після проходження курсу ріст волосся скорочується на 90 відсотків. По-друге, з розвитком технологій процедура стає все більш комфортною. Апарати нового покоління не завдають болю і дискомфорту, за рахунок випромінювання і охолоджуючої системи. І, по-третє, вартість курсу епіляції лазером обійдеться вам дешевше сукупної вартості інших засобів для боротьби з небажаною "рослинністю", зате без особливих зусиль ви станете володарем гладкої шкіри без запалень, без волосків, що стирчать або вростають, порізів від бритви та інших дрібних, але дуже неприємних моментів.

Звичайно, як і будь-яка косметична процедура, лазерна епіляція має низку протипоказань. З обережністю потрібно проводити її особам з підвищеною пігментацією шкіри. І варто відкласти процедури, якщо є різні ушкодження шкіри (алергії в активних стадіях, опіки, садна, подряпини), а також вагітним жінкам. Також рекомендуємо проводити процедуру в зимовий час, так як вплив ультрафіолетових променів може негативно впливати на результат.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1734

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]