Головна » 2021 » Квітень » 25 » Ляльковий будиночок британці розмістили на Airbnb — не помічаючи обман люди бронювали його

Ляльковий будиночок британці розмістили на Airbnb — не помічаючи обман люди бронювали його

ляльковий будинок британія Airbnb

Британці Арчі Меннерс і Джош Пітерс сфотографували інтер’єр лялькового будиночка, успішно завантажили знімки на сайт і заявили, що це особняк XVIII століття південної частини Лондона.

Про це розповіли самі ютубери, повідомляє незалежний щоденний британський вебсайт новин Indy100.

Ютубери зареєстрували акаунт на матір одного з них і призначили вартість у 87 фунтів (2,6 тисячі гривень) за ніч у будинку. За кілька днів вони отримали замовлення на 3,5 тисячі фунтів (приблизно 136 тисяч гривень). Їх скасували, а гроші повернули гостям.

Двом чоловікам, які забронювали особняк в останній момент, Меннерс і Пітерс оплатили номера в п’ятизірковому готелі. Наприкінці ролика блогери нагадали, що перш ніж бронювати щось онлайн, варто все перевіряти ще раз.

Мініатюрний особняк такий деталізований, що в ньому є книги, які можна читати, і справжні картини. Один із блогерів пояснив, що вони хотіли дізнатися, чи достатньо надійні процеси сервісу з перевірки на шахрайство.

Мовляв, "щоб дати Airbnb шанс", перш ніж фотографувати будинок, вони поклали на підлогу в ванній кімнаті банківську карту, а в холі поставили звичайну пляшку з водою. На одній з фотографій у дзеркалі видно їхні обличчя.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-04-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1542

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]