Головна » 2014 » Лютий » 3 » Людей на барикадах вбив «Беркут» кулею для пробивання бронежилетів

Людей на барикадах вбив «Беркут» кулею для пробивання бронежилетів

Згідно з дослідженням російського журналіста Аркадія Бабченка активістів на Грушевського вбили бійці спецпідрозділу «Беркут» крупнокаліберними спецбоєприпасами з твердосплавним сердечником, призначеними для примусової зупинки автомобілів шляхом пробиття і руйнування двигуна.

Про це журналіст написав у своєму блозі у мережі Facebook.

"Боєприпас, який убив Сергія Нігояна, ідентифікований - це свинцева картеч, яку витягли з його тіла. Тут питань не виникає.

З Михайлом Жизневським складніше - куля пробила його наскрізь і так і не була знайдена. Куля однозначно не снайперська – так як вхідний отвір занадто великий, але й не схожа на кулю від великокаліберної снайперської гвинтівки калібром 12,7 мм.

Тоді ж, після атаки "Беркута", на металевій стійці кафе було виявлено попадання якогось снаряда, по конфігурації схожого на гумову кулю котушкового типу, яку використовують спецпідрозділи, але меншої довжини, хоча і того ж калібру. Куля прилетіла з боку міліції.

Зіставивши ці факти, я прийшов до висновку, що "Беркут" замість нелетальних спецзасобів став використовувати мисливські боєприпаси - слід на стійці ідеально збігається з підкаліберною латунною кулею котушкового типу дванадцятого калібру, призначеною для полювання на великих тварин і яка наносить важкі пошкодження", - пише журналіст.

Також він додав, що усі кулі потрапили у тіла загиблих зверху, де саме знаходяться правоохоронці.



За матеріалами: Новини сьогодні
03-02-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11202

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]