Головна » 2013 » Червень » 28 » Люди масово розчаровані життям в Україні

Люди масово розчаровані життям в Україні

Довіри до судових інстанцій, міліціонерів, політиків українці не відчувають, тільки прагнуть «відхреститися» від усього цього і виїхати за кордон.

Наслідками такого масового розчарування стають зниження економічних показників, зменшення населення і наростаюча радикалізація суспільства, пише Корреспондент. Такого масового розчарування у держінститутах в Україні не було з часів розвалу СРСР.

– Країна, в якій панує недовіра, приречена бути бідною, - коментує для ЗМІ Олександр Пасхавер, президент Центру економічного розвитку. Вся верхівка влади, за даними дослідження фонду «Демократичні ініціативи», знаходиться на піку народних антипатій - лише один українець із чотирьох може сказати, що він довіряє тим, хто керує державою.

Найбільше ми не довіряємо Верховній Раді - вона не викликає теплих почуттів у 76 % опитаних. На суди і уряд не готові покластися 72,3 % і 71 % респондентів відповідно. Міліція, президент і політики замикають список інститутів, які викликають найменшу довіру, правоохоронцям не вірять 70 % населення країни, а главі держави і політичним партіям - 69 %.

За матеріалами: Новини сьогодні
28-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11460

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]