Головна » 2023 » Травень » 14 » лукашенко не з’явився на святкуванні Дня прапора білорусі, промову виголошував прем'єр-міністр - ЗМІ

лукашенко не з’явився на святкуванні Дня прапора білорусі, промову виголошував прем'єр-міністр - ЗМІ

На тлі останніх новин про погіршення стану здоров’я білоруський диктатор олександр лукашенко не з’явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба і Державного гімну.

Самопроголошений президент білорусі не з’явився на церемонії вшанування державного прапора, герба і гімну.

Зазначається, що промову замість лукашенка виголошував прем'єр-міністр Роман Головченко.

Захід відбувся на площі Державного прапора у Мінську.

білоруський диктатор олександр лукашенко після чуток про хворобу ввечері у суботу, 13 травня, приїжджав до президентської клініки у комплексі Дрозди біля Мінська, який використовується як резиденція президента.

Видання Зеркало (проєкт колишньої команди TUT.ВY) писало, що білоруський диктатор олександр лукашенко з травня почав значно рідше з’являтися на публіці.

олександр лукашенко був присутній на параді в москві 9 травня, але не зміг пройти кілька сотень метрів до місця покладання квітів разом із путіним та президентами Таджикистану, Киргизстану, Казахстану, Узбекистану, Туркменістану, а також прем'єром Вірменії. Також на його руці помітили бинт, а після повернення з москви він несподівано не виступив із традиційною промовою на площі Перемоги.

Після цього виникли чутки про його проблеми зі здоров’ям. Білоруська опозиція стверджує, що лукашенко хворий.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]