Головна » 2013 » Січень » 20 » "Манікюр" для сенсорних телефонів

"Манікюр" для сенсорних телефонів

"Манікюр" для сенсорних телефонів

Представницям прекрасної статі доводитися жертвувати манікюром заради сенсорних телефонів. Такими гаджетами важко користуватися, якщо ви є володарками довгих «кігтиків». Дівчата, стукаючи по екрану телефону, ризикують зіпсувати його або свої нарощені нігті. Причому, натискання нігтями частенько не викликають реакції.

Винахідник з Америки знайшов рішення. Він випустив спеціальні накладки для нігтів, які врятують Ваш телефон від карколомного манікюру. У травні цього року накладки повинні надійти в маси. У них вбудовані спеціальні мікрочіпи. Винахід може замінити стилус, який традиційно застосовується у використанні смартфонів. Як відзначають творці накладок, краса не повинна стати жертвою технологічного прогресу. Жінки з накладним манікюром або просто довгими нігтями не повинні бути обмеженими у використанні новинок техніки.

Мікрочіп, який називається falsie, допоможе вирішити проблему. Ціна буде цілком доступною для тих, хто дозволив купити собі сенсорний телефон. Комплект спеціальних «нігтів» коштуватиме 10 доларів. У кожному наборі є чотири або шість пристосувань з проводним елементом, які можна одягнути на нігті і набирати текст або номер телефону на екрані. Звичайно, спочатку це буде дещо незвично, але з часом до накладок легко звикають.

За матеріалами: Новини сьогодні
20-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11447

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]