Головна » 2018 » Березень » 9 » Маркетплейс Avto.Pro - місце, де автолюбитель знайде будь-які автозапчастини

Маркетплейс Avto.Pro - місце, де автолюбитель знайде будь-які автозапчастини

Сьогодні зростає число людей, що роблять покупки в мережі. Обсяги електронної комерції в Україні стрімко зростають і перевершують найсміливіші прогнози аналітиків. E-commerce поступово трансформується з модного тренду в стратегічний напрямок, що визначає подальший розвиток онлайн торгівлі. Вже стали з'являтися компанії, які розглядають віртуальний простір як важливий канал продаж.

Одним з лідерів електронної комерції є торговельний майданчик https://avtopro.ua, який був створен кілька років тому для реалізації автозапчастин. В даний час фахівці ресурсу діляться своїм досвідом, допомагаючи іншим учасникам ринку організувати гідний рівень продаж. Для цього було вибрано об'єднання в рамках єдиного простору та інформаційного поля.

Яку користь отримають учасники майданчика?

Всім учасникам ринку автозапчастин, так чи інакше, доводиться взаємодіяти з іншими напрямками бізнесу. Варіант об'єднання в форматі єдиного майданчика дає можливість всім учасникам отримувати потрібну інформацію і сервіс. Це дозволить кожному оптимізувати бізнес процеси і, в кінцевому рахунку, зменшити витрати. Учасниками маркетплейсу Авто.Про можуть стати:

  1. Будь-які продавці автозапчастин;
  2. Страхові компанії і представники експертизи;
  3. Станції технічного обслуговування і розбирання;
  4. Фінансові установи;
  5. Компанії, що створюють програмне забезпечення;
  6. Служби доставки товарів.

Що таке маркетплейс і як він працює?

Маркетлпейсом називають платформу, завданням якої зв'язати постачальника і замовника. Маркетплейс можна порівнювати зі звичним торговим центром, але таким, що працює у віртуальному просторі. Для кожної компанії, що має товари, майданчик надає клієнтів, і це є її основною відповідальністю. Головна перевага, яку може забезпечити бізнесу маркетплейс - це замовники.

Майданчики зацікавлені в тому, щоб користувачі відвідували їх стали цільовими для сайтів-компаній. Оскільки майданчики самі організовують рекламу і оптимізують роботу, то учасникам платформи вже немає потреби витрачати свої кошти.

Майданчики, які існують в даний час, мають різну спрямованість. Авто.Про можна вважати вузькоспеціалізованим ресурсом, що працює з товарами одного сегмента, тобто з автомобільним запчастинами. Завдяки цій особливості аудиторія площадки концентрована і сюди не потрапляють випадкові користувачі.

Маркетплейс можна назвати віртуальним каталогом, де представлені розгорнуті дані про комплектуючих, призначених для автотранспорту, виробниках і компаніях, що їх продають. Електронний каталог є природним продовженням паперових каталогів, які використовувалися в старих часів.

Сьогодні саме електронний каталог, створений на експертній базі виробників автозапчастин, виступає ефективним продають інструментом в рамках маркетплейсів.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-03-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1751

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]