Головна » 2022 » Серпень » 11 » Мешканці п'яти областей отримають додаткові грошові виплати

Мешканці п'яти областей отримають додаткові грошові виплати

грошова виплата

10 тисяч українців з тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій отримають додаткові виплати завдяки співпраці Мінсоцполітики та неурядової організації "ACTED". Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України.

Зазначається, що 8 серпня Мінсоцполітики уклало Меморандум про взаєморозуміння з Відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації "ACTED" для надання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктах, які перебувають у зоні активних бойових дій, та які подали заявку на її отримання через платформу "єДопомога" (edopomoga.gov.ua).

Відповідно до положень Меморандуму, підтримкою додатково до державних програм буде охоплено 10 000 людей з-поміж найбільш вразливих груп з тимчасово окупованих територій та зон активних бойових дій, - йдеться у повідомленні.

Розмір допомоги становитиме 2 220 грн на особу/місяць одноразовою виплатою на три місяці.

На початковому етапі це будуть мешканці Харківської, Донецької, Херсонської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

Сторони оцінили підписання Меморандуму як успішний старт подальшої довготривалої співпраці та досягли домовленостей вивчити можливості розширення напрямів спільних програм.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-08-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11193

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]