Головна » 2017 » Серпень » 23 » Мешканців Свалявщини рятувальники продовжують навчати діям під час надзвичайних подій

Мешканців Свалявщини рятувальники продовжують навчати діям під час надзвичайних подій

  Рятувальники продовжують навчати мешканців Свалявщини діям під час надзвичайних подій

Вчора, 22 серпня, фахівці Свалявського підрозділу закарпатських рятувальників разом з депутатським активом Ганьковицької сільської ради провели пожежно-профілактичну роботу серед мешканців даного населеного пункту. Відповідно до статистики цьогоріч на території району відмічається ріст пожеж.

Так, станом на 22 серпня 2017 року на Свалявщині трапилось 46 пожеж, за аналогічний період минулого року — 36 випадків. Більшість пожеж виникли через необережне поводження з вогнем.

Після традиційної наради учасники рейдових груп здійснили подворові обходи обійсть, де проживають соціально незахищені верстви населення – самотні, люди похилого віку, багатодітні родини, неблагополучні сім’ї тощо. За статистикою, саме ці категорії громадян найчастіше стають жертвами пожеж, повідоиляє «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

Під час заходу з селянами проводилися роз’яснювальні бесіди та вручалися тематичні листівки із застережливою інформацією щодо безпечного поводження під час перебування в побуті, на вулиці, в екосистемах та під час відпочинку в лісі чи біля води.

Крім того, враховуючи погодні умови та статистику стосовно загибелі та травмування людей на водних об’єктах, фахівці ДСНС доводили до населення правила безпечної поведінки на воді. Також рятувальники розповсюдили листівки із застережливою інформацією щодо дій під час виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів. Потім працівники ДСНС обійшли всі місця масового перебування людей: автобусна зупинка, магазини та кафе. Тут співробітники рятувальної служби нагадали працівникам правила пожежної безпеки. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники також роздавали листівки інформаційного характеру. Загалом свалявські рятувальники навчили правилам безпеки близько 80 мешканців населеного пункту та обійшли 35 дворогосподарств.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1937

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]