Головна » 2016 » Лютий » 27 » Місцеві на Тячівщині скаржилися Москалю, щодо неминучого підтоплення села у випадку паводку

Місцеві на Тячівщині скаржилися Москалю, щодо неминучого підтоплення села у випадку паводку

На Тячівщині місцеві скаржилися Москалю, щодо неминучого підтоплення села у випадку паводку

Під час робочої поїздки на Тячівщину, Москаль навідався в село Лопухово, де йому розповіли про проблеми населеного пункту, вирішити які громадою не в силі.

Найперше - це дамба, яку нещадно підмивають води норовливої річки Брустурянка. Вона вже неодноразово завдавала шкоди місцевим мешканцям.

Збудована ще за радянських часів, не витримує напору води, у декількох місцях з'явилася тріщини. І якщо її зруйнує паводок, пів - села буде підтоплено і відрізано від світу.

Болюча проблема для села - це школа, практично непридатна для навчання. Свого часу будівля промокала і тепер її роз'їдає небезпечний для здоров'я дітей грибок. Щоб вона не завалилася, у кожному класі встановили дерев'яні опори.

Тож Геннадій Москаль навідався у цей навчальний заклад, однак констатував, що на жаль накладено мараторій на будівництво нових об'єктів. І дозволяється поки що робити реконструкцію та ремонтні роботи.

Потребує школа і автобуса, який від неї забрали в АТО. Як наголосив голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук, дане питання вже вирішується. Виділено кошти і найближчим часом навчальний заклад отримає необхідний транспорт.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11210

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]