Головна » 2017 » Вересень » 30 » Модний одяг: формуємо гардероб

Модний одяг: формуємо гардероб

Модний одяг: формуємо гардероб

Виглядати стильно, модно і сексуально прагне кожна сучасна людина, а особливо - це стосується жінок. Підібрати собі відповідний одяг не так і просто, адже потрібно знати свій розмір, колір, який найбільше підходить, а також переваги і недоліки своєї фігури. У сьогоднішній статті ми розповімо, як спростити собі цю задачу. Але перед цим зазначимо, що стильний жіночий одяг, в тому числі і модні светри, можна швидко і за доступною ціною підібрати онлайн за допомогою сайту bolf.ua, просто перейшовши за посиланням https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг_Светри-2772.html.

З чого почати

В першу чергу потрібно визначити до якого кольоротипу відноситься ваша зовнішність. Всього існує чотири типи: зима, весна, літо, осінь. Головний колір Вашого гардеробу повинен підбиратися, виходячи з Вашого типу. Так, наприклад, смаглявим карооким брюнеткам підуть червоні, коричневі, а також шоколадні тони. Власницям світлого волосся і шкіри варто вибирати одяг кремових, блакитних і зелених відтінків. Що стосується рудоволосих панночок, то їм підуть теплі кольори. А ось русявим і шатенкам буде добре в одязі холодних тонів, а також класичне поєднання білого кольору з чорним.

Світові стилісти радять починати формувати свій гардероб з речей, які Вам зазвичай найпроблематичніше всього підібрати. Перегляньте профільну літературу або подивіться в Інтернеті щодо поєднання кольорів. Примітно, що зараз допускається не тільки гармонійне їхнє поєднання в гардеробі, але і контрастне.

Варто зауважити, що, якщо у Вас вже є якась частина гардероба, то решту його частина варто підбирати таким чином, щоб його можна було поєднувати з вже наявними речами. Зробити це швидко ви зможете завдяки інтернет-магазину одягу https://bolf.ua/main-ukr.html. За допомогою даного ресурсу ви знайдете стильні речі як для чоловіків, так і для жінок. Також намагайтеся вибирати предмети гардероба з натуральних тканин, адже вони виглядають якісно і дорого.

Останні штрихи

Важливою частиною гардеробу кожної модниці є аксесуари, адже саме вони покликані створювати цілісний образ, завершуючи його. Шарфи, хустки, окуляри, сумку краще підібрати таким чином, щоб вони контрастували з одягом, тим самим, підкреслюючи її. Також не забувайте про прикраси; їх не повинно бути багато, але все ж вони повинні бути. Ще одним елементом стильного образу, його гідним завершенням, є відповідний саме Вам парфум.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-09-2017
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11402

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]