Головна » 2016 » Вересень » 20 » "Most City Fest" - День народження у новому яскравому форматі

"Most City Fest" - День народження у новому яскравому форматі

Сьогодні 20 вересня на площі Фенцика відбулась прес-конференція оранізаторів "Most City Fest". Цей захід, за словами ідеологів фестивалю, стане "свіжим ковтком повітря" для містян, платформою для створення нових ідей.

Розпочав прес-конференцію Василь Крайняй, організатор фесту: "Я дуже довго "виношував" ідею створення якогось унікального фестивалю. І тут побачив, що міська рада закликає ужгородців допомогти із організацією Дня міста. Я звернувся до Іштвана Цапа. Все пройшло дуже швидко. Навіть здивувався, що міська влада так легко пішла назустріч", - розпочинає Василь.

"Ми з радістю зустріли ініціативу цих молодих та рішучих людей. Мер повністю їх підтримав. Тож ми вирішили допомоги. Ми виділили близько 300 тисяч гривень, адже такий фестиваль без належного фінансування провести важко", - говорить перший заступник мера Іштван Цап.

"Most City Fest" й справді має шанс стати чимось новим та незвичним для ужгородців. На заході діятимуть 3 локації. Програма фестивалю розпочнеться у суботу, 24 вересня. Серед розваг на ужгородців чекають спортивні змагання, виступи як місцевих гуртів, так і запрошених. Також містяни матимуть змогу позмагатися у чемпіонаті із поїдання гамбургерів. І це далеко не усі сюрпризи, які чекають нас на День народження Ужгорода.

Самі організатори не розкривають усі карти до кінця, запевняючи, що містяни будуть приємно здивовані.

Зауважимо, що у рамках фестивалю перекриють для руху водіїв площу Петефі, де й розташовуватиметься головна сцена "Most City Fest"


За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1850

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]