Головна » 2012 » Вересень » 20 » На Закарпатті не поталанило викрадачам ноутбуків

На Закарпатті не поталанило викрадачам ноутбуків

Із заявою про крадіжку до мукачівських правоохоронців звернулася 38-річна мукачівка. Жінка розповіла , що невідома особа з її помешкання викрала ноутбук.

В ході розслідування справи розшуковики з’ясували, що замки вхідних дверей квартири не були пошкодженні. Також встановлено, що напередодні крадіжки у потерпілої були гості. Проведеними оперативно-розшуковим заходами оперативники встановили, що до скоєння крадіжки причетний один із гостей – 37 річний громадянин Росії, уродженець Мукачівщини. Чоловік у минулому притягувався до кримінальної відповідальності. Саме він і поцупив із квартири знайомої ноутбук вартістю 5000 гривень. Речовий доказ, а власне ноутбук не вилучено, оскільки нічний гість встиг продати знайомому, отримавши за крадене - завдатку 100 у.о.. Останній пояснив що терміново були потрібні гроші. Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Іншому заявнику поталанило більше. Потерпілий звернувся в міліцію і повідомив про те, що знайомий йому чоловік шахрайським шляхом виманив у нього ноутбук. Свій вчинок зловмисник пояснив бажанням перевірити Інтернет мережу за місцем свого проживання. На що хлопець довірився і дав ноутбук, чекаючи при цьому його на вулиці. Того дня він так і не дочекався отримати "позичене” . Завдяки оперативникам сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції було затримано підозрюваного 30 -річного мукачівця, раніше судимого . Останній пояснив, що ноутбук він здав у ломбард отримавши за це 1860 гривень. Відносно нього була порушена кримінальна справа за ч.1 ст.190 ККУкраїни. Справу передано до суду.

За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11798

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]