Головна » 2014 » Березень » 26 » МВС: Розслідування виявили розкрадання в «Укрзалізніці» 7 млрд грн

МВС: Розслідування виявили розкрадання в «Укрзалізніці» 7 млрд грн

МВС спільно з Генеральною прокуратурою проводять ряд заходів щодо притягнення до відповідальності державних чиновників, причетних до розкрадання державних коштів.

Про це на брифінгу в Кабінеті міністрів заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокімов, передає прес-служба уряду.

«Усі факти про протиправні дії чиновників зараз проаналізовано, зібрано воєдино, і в рамках закону під егідою Генеральної прокуратури проводиться провадження, збір матеріалів, оперативно-розшукові заходи», – повідомив Євдокімов.

Він поінформував, що за останні два тижні розкрито ряд резонансних правопорушень в економічній сфері.

За його словами, до відповідальності притягнуті вищі посадові особи Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики, «Нафтогазу України», «Укрзалізниці»,керівників двох обласних і 20 районних державних адміністрацій, 5 міських голів і заступників міських голів, 39 голів сільрад.

Зокрема, розслідування виявили розкрадання 7 млрд гривень в «Укрзалізніці», 5 млрд гривень – у Міністерстві охорони здоров’я, 4 млрд гривень – у «Нафтогазі».

«Список осіб, які на сьогодні перевіряються або розшукуються, або ведеться робота зі збору доказів, величезний. На жаль, я не можу його за персоналіями зараз оголосити», – сказав Євдокімов, пише «Українська правда».


За матеріалами: Новини сьогодні
26-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11141

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]