Головна » 2019 » Серпень » 31 » На 1 вересня замість лінійки ужгородська школа влаштовує арт-пікнік

На 1 вересня замість лінійки ужгородська школа влаштовує арт-пікнік

Ужгородська школа влаштовує на 1 вересня замість лінійки арт-пікнік

1 вересня 2019 року о 9.00, на території «маленької» школи УЗОШ І-ІІІ ст. № 6 імені В. Гренджі-Донського, відбудеться арт-пікнік, який школа влаштовує для молодших школярів. У програмі: безліч майстер-класів та різноманітних локацій.

«Ми плануємо зробити справжнє сімейне свято, створити атмосферу школи радості, щоб цей день запам’ятався і дітям, і батькам, як один із найкращих і веселих, яким на справді і має бути, свято «День знань». Ми кажемо НІ, традиційній лінійці. Ми відходимо від стандартів і впевнено йдемо в Нову Українську Школу, використовуючи інструменти проекту «Демократична школа», в якому ми беремо участь, – кажуть організатори.

Для наймолодших школярів, учнів перших класів, проведуть квест казкові герої від дитячої бібліотеки «Казка», під керівництвом директора Петрішак Алли Дмитрівни.

Передбачено інтерактивний майстер-клас «Музика з нічого для дітей», який проведе член всесвітньої асоціації композиторів ASCAP, володар багатьох престижних премій в області сучасного музичного дизайну, лауреат міжнародних конкурсів, засновник творчого простору ALIVE Максим Фідош. А також декілька майстер-класів з нетрадиційних технік малювання, прикладного мистецтва, розпис пряників; Орігамі, Квілінг; Танці-Викрутінці, перетворення солоного тіста на прикраси, та багато іншого!

Цьому святу додасть гучності одна з найкращих акустичних систем світу компанії Adam Hall, що завоювала багато світових нагород в 2018 році. Систему надає студія музичного розвитку «Чуєш, Бачиш», що проводить велику соціальну творчу активність для громади Ужгорода.

«І ще багато чого цікавого, не будемо «розкривати всі карти», Ви маєте це побачити і почути самі! Найголовніше, що це свято відбудеться завдяки кожному із нас, за підтримки, ініціативи і плідної співпраці вчителів, батьків і учнів. Ми віримо в демократичну Україну. Це країна, де поважають права людини. Щасливі люди виростають із щасливих дітей, яких школа надихає, підтримує та готує до дорослого життя, – кажуть у школі. – Ми віримо, що українську школу можна змінити! Школа може стати місцем, де змінюється майбутнє України. Демократична Україна починається в демократичній школі!»


За матеріалами: Новини сьогодні
31-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1547

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]