Головна » 2021 » Лютий » 14 » На 3D-принтері друкують квартали житла для малозабезпечених сімей у Мексиці

На 3D-принтері друкують квартали житла для малозабезпечених сімей у Мексиці

Благодійна організація New Story з Сан-Франциско у партнерстві з компанією ICON проєктує та будує квартали доступних будинків з використанням технології 3D-друку.

Друк кожного будинку займає 24 години, його завершують місцеві будівельні експерти, а участь майбутніх власників житла — невід’ємна частина процесу.

Будинки зроблені з бетону, а для завершення будівництва наймаються місцеві робітники, які облаштовують покрівлю, встановлюють двері, вікна, сантехніку та електрику. Кожна конструкція містить дві спальні, кухню, вітальню та ванну, конструкції розраховані на протистояння землетрусу. Організація будує лише квартали, розташування кожного нового району будується в безпосередній близькості від основних місць роботи та навчання.

Перша спільнота з надрукованих будинків знаходиться в Табаско, що в Мексиці, і складається з 50 будинків. Для заселення в нові будинки обрали сім’ї, середній дохід яких не перевищує 76 доларів. Благодійна організація провела опитування 500 сімей, в ході якого 74% респондентів заявили, що не відчувають себе в безпеці в своїх нинішніх житлових умовах і що це сильно впливає на якість життя.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-02-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1399

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]