Головна » 2017 » Січень » 12 » На автошляхах області закарпатські рятувальники надають допомогу у буксируванні автомобілів

На автошляхах області закарпатські рятувальники надають допомогу у буксируванні автомобілів

12 січня у зв’язку із погіршенням погодних умов (сильні снігопади та ожеледиця) підрозділами ДСНС області надавалася допомога у буксируванні транспортних засобів, котрі самостійно не могли подолати проблемні ділянки автошляхів. Загалом, станом на 14:00 12 січня рятувальники відбуксирували 18 автомобілів. Найбільше роботи було на автошляху державного значення Мукачево-Рогатин-Львів в районі с. Залужжя Мукачівського району, де відбуксировано 15 автомобілів, котрі застрягли на місцевому перевалі. Ще по одному випадку надання допомоги по буксируванню транспортних засобів було зафіксовано у містах Рахів, Іршава та Ужгород.

На основних перевалах Закарпатської області проїзд транспортних засобів забезпечений.

Відключень від електропостачання в населених пунктах області на даний час немає.

Як уже повідомлялося раніше, з 08:30 12 січня тимчасово введено обмеження руху великовагових транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у межах Закарпатської області.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається з проханням до водіїв за можливості утриматися від дальніх поїздок, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1875

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]