Головна » 2013 » Травень » 28 » На Берегівщині провели спартакіаду серед студентів медзакладів

На Берегівщині провели спартакіаду серед студентів медзакладів

На спортивній базі «Закарпаття» на Берегівщині відбулася спартакіада студентів медичних закладів Закарпатської області. На змаганнях зустрілися студентські команди Берегівського медичного коледжу, Закарпатського базового державного медичного коледжу та Міжгірського медичного коледжу.

Урочиста хода команд, слова гімну, жовто-блакитні барви спортивних форм, вітання від студентів коледжу - майстерний виступ дівочої команди підтримки з елементами гімнастики та виконання незмінного хіту «We Are The Champions» Каналош Діаною та Огарем Анатолієм стали гарним стартом для команд та налаштували учасників на позитив.

Змагання відбулися у трьох видах спорту: шахи, футбол та настільний теніс, відповідно для дівчат та хлопців. За підсумками балів, перше місце поділили між собою  дві команди: Берегівського та Міжгірського медичних коледжів.

Окремо відзначили студенток Берегівського медичного коледжу:  сестер Гонак Ольгу та  Мар’яну, які стали переможцями у змагання з шахів,  футбольну команду хлопців, яка не програла жодного матчу (особливо її воротаря Безика Дмитра), футбольну команду дівчат,  які хоча й не стали переможцями та все ж гідно витримали усі випробування.



За матеріалами: Новини сьогодні
28-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11544

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]