Головна » 2017 » Січень » 31 » На безкоштовні курси для програмістів запрошують у Мукачеві

На безкоштовні курси для програмістів запрошують у Мукачеві

У Мукачеві  в офісі компанії TranSoftGroup (вулиця Пряшівська-бічна, 8) проводитимуться безкоштовні курси для програмістів.
 
– Ми розпочинаємо другий набір на курси, бо бачимо у них велику користь. По-перше, ми підвищуємо рівень знань місцевих програмістів – у переважній більшості молоді. По-друге, запрошуємо до себе на роботу талановитих студентів. А по-третє, нам приємно ділитися власним багаторічним та успішним досвідом, – розповідають у компанії.
 
Весняний курс йтиме – 3 місяці. Тривалість одного уроку – 1-1,5 години, один раз на тиждень у після робочий час. Реєстрація на безкоштовний курс триватиме до 25 лютого.
 
У програмі курсів:
 
– Базові поняття (синтаксис, оператори, змінні, константи, керуючі конструкції, обробка рядків (пошук, заміна, форматований вивід), масиви (нумеровані, асоціативні, багатовимірні масиви, функції для роботи з масивами), введення/виведення (функції для роботи з файлами та файловою системою).
 
– Об'єктно-орієнтоване програмування (класи, властивості, методи, наслідування, абстрактні класи, інтерфейси).
 
– Бази даних (SQL. PDO)
 
– Web-програмування (сесії, форми, GET та POST дані, завантаження файлів, куки).
 
– Безпека (налаштування, безпека сесій, SQL ін'єкції).
 
Кандидати повинні мати початкові навики програмування, знати ази будь-якої мови програмування. Бажано (але не обов'язково) мати відповідну освіту або наразі вивчати програмування.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
31-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11069

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]