Головна » 2016 » Жовтень » 20 » На благо людей - Олегівське родовище

На благо людей - Олегівське родовище

  Закарпатська обласна рада під час свого першого пленарного засідання 5 сесії прийняла рішення про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами Товариству з обмеженою відповідальністю «Багатопрофільний санаторій «Теплиця».

У документі зазначається: «надати погодження на видачу Товариству з обмеженою відповідальністю «Багатопрофільний санаторій «Теплиця» спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки мінеральних лікувально-столових вод ділянки Олегівського родовища (джерело «Олегівське»), що знаходиться у Виноградівському районі Закарпатської області».

Як стверджують фахівці, мінеральний склад цих вод такий: кремниста гідрокарбонатна кальцієво-натрієва мінералізація, г / л:2,5-3,2. Лікувальна дія: активізує сечо- і жовчовиділення, надає нефропротекторну, гепатопротекторну, протизапальну та знеболювальну дію, попереджає розвиток і прогресування атеросклерозу, покращує стан шкіри, кісткової і хрящової тканини, нормалізує метаболізм.

Прес-служба Закарпатської облради.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1923

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]