Головна » 2016 » Травень » 27 » На будівництві хоспісу у Виноградові заявляє про мільйонні крадіжки Москаль

На будівництві хоспісу у Виноградові заявляє про мільйонні крадіжки Москаль

Державна фінансова інспекція завершила перевірку будівництва хоспісу у м. Виноградів та виявила факти прямих крадіжок на 1 мільйон 32 тисячі 677 гривень, а також завдання шкоди внаслідок зловживань на 720 тисяч 961 гривню.

Таку інформацію оприлюднили  у прес-службі Закарпатської ОДА з посиланням на губернатора Закарпаття Геннадія Москаля. Згідно повідомлення, за даним фактом відкрите кримінальне провадження. Проте, Геннадієм Геннадієвичом не надано примірник документу де зазначений вказаний факт.

Навколо створення першого на Закарпатті хоспісу свого часу мав місце міжнародний скандал, адже обʼєкт, що частково фінансувався спеціальною грантовою програмою Єврокомісії, після кількох перенесень термінів так і не був зданий в експлуатацію вчасно до 25 грудня 2015 року. На облаштування хоспісу на місці колишньої військової частини у Виноградові виділялися кошти і з районного бюджету, однак будівлю так і не завершили в строк. Більш того, комісія райради виявила, що в процесі будівництва мали місце фінансові махінації. Зараз же факти зловживань і крадіжок встановила перевірка Держфініспекції.

На офіційному сайті Держфініспекції відповідної інфоромації поки не має.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1911

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]