Головна » 2013 » Жовтень » 31 » На Іршавщині відбувся конкурс екологічних агітбригад

На Іршавщині відбувся конкурс екологічних агітбригад

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді і спорту Іршавської райдержадміністрації, наказу № 411 від 14.10.2012 року «Про проведення районного конкурсу колективів екологічної просвіти» 28.10.2013 року було проведено конкурс, в якому взяли участь екологічні бригади 10 загальноосвітніх навчальних закладів ІІ-ІІІ ступенів.

Мета районного конкурсу екологічних агітбригад – активізація участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, формування екологічної культури, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв’язання екологічних проблем.
Потрібно відмітити високий рівень виконавської майстерності учасників, належний естетичний сценічний одяг конкурсантів, висвітлення практичної природоохоронної роботи, актуальності порушеної проблеми.

Колективи у своїх виступах презентували природоохоронну діяльність у школі та на території своєї місцевості; пропонували свої шляхи вирішення екологічних проблем.
Журі визначило переможців та призерів конкурсу, відзначило кращих. Усі переможці та призери будуть відзначені грамотами управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА.

Управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА

За матеріалами: Новини сьогодні
31-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11536

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]