Головна » 2017 » Липень » 18 » На міжнародному авіашоу у Великобританії військові льотчики з України показали кращий пілотаж

На міжнародному авіашоу у Великобританії військові льотчики з України показали кращий пілотаж

Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 і військово-транспортним літаком Іл- 76 Повітряних сил ЗС України.

Військові льотчики 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗСУ, що дислокується на Полтавщині, стали переможцями в номінації «Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО» на міжнародному авіаційному показі The Royal International Air Tattoo у Великій Британії. Про це повідомили у прес-службі міністерства оборони України.

Як зазначається, Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 і військово-транспортним літаком Іл- 76 Повітряних сил ЗС України. Цього року українські льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу і додали нові елементи, які виконували на малих і гранично малих висотах.

«Загалом програма була складена так, щоб під час виступу показати можливості винищувача, його маневреність, і професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості, програму було відпрацьовано в чотирьох варіантах», - зазначають у повідомленні.

Також зазначено, що наші військові пілоти виконували програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених і переобладнаних для авіапоказів, як це робили представники інших країн.

До слова, Міжнародний авіаційний показ The Royal International Air Tattoo, який проходив з 14 по 16 липня 2017 року у Великій Британії, - це одне з найпрестижніших в світі шоу. Свої пілотажні програми на ньому показують кращі фахівці на найновітніших та найсучасніших видах авіаційної техніки. Льотчики виконують віражі на повних форсажах, проходи на малій та великій швидкостях, бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік, проходи з випущеним шасі та «бочки» з випущеним шасі.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1698

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]