Головна » 2023 » Липень » 17 » На підрив Кримського моста США відреагували

На підрив Кримського моста США відреагували

Україна сама вирішує, як їй вести війну і захищатися від російської агресії. Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен, коментуючи атаку на Кримський міст.

Він вказав, що саме Україна має вирішувати, як вона веде цю війну по захисту своєї території. Також держсекретар США сказав, що Вашингтон стежить за ситуацією навколо Кримського мосту.

Нагадаємо, 17 липня сталися вибухи на Кримському мосту. Внаслідок цього утворились багатокілометрові затори. В мережі з’явились перші фото наслідків «надзвичайної події».

Наразі проліт в одному напрямку руху впав у воду, а інший – помітно з’їхав убік, автомобільний рух в обидві сторони поки що неможливий.

Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією Військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України, повідомили джерела в СБУ.

Представники Головного управління розвідки та ОК «Південь» також прокоментували вибухи та руйнування Кримського мосту. Тепер окупанти можуть зіткнутися з проблемами із логістикою.

Кримський міст недовговічний, зважаючи на те, що росіяни його використовують, зокрема, для доставки техніки та озброєння на лінію фронту в Україні, повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У Міністерстві закордонних справ Китаю ніяк не відреагували на підрив Кримського мосту в ніч проти 17 липня і заговорили про продовження зернової угоди.

У росії заявили, що «відповіддю» на нібито атаку на Кримський міст стане досягнення всіх цілей так званої «спеціальної військової операції».


За матеріалами: Новини сьогодні
17-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1522

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]