Головна » 2023 » Березень » 28 » На Полтавщині та Львівщині побудують два тимчасових села

На Полтавщині та Львівщині побудують два тимчасових села

Велика Британія та Польща домовилися побудувати в Україні два тимчасових села – вони призначені для розміщення переселенців. Про це пише Sky News.

У виданні зазначають, що тимчасові села зведуть у Львівській та Полтавській областях. У таких населених пунктах зможуть проживати близько 700 осіб. Велика Британія пообіцяла виділити 10 млн фунтів стерлінгів на фінансування тимчасових сіл, заявили в уряді країни.

“Протягом останнього року путін продовжував націлюватися на цивільні будинки та інфраструктуру, за що український народ заплатив високу ціну.

Це нове британсько-польське партнерство допоможе забезпечити світлом, теплом і домівками тих, хто найбільше цього потребує”, – сказав міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі.

Польща та Велика Британія домовилися побудувати два тимчасові села в західній та центральній Україні. Вони будуть призначені для розміщення переселенців.

"Протягом останнього року путін продовжував націлюватися на цивільні будинки та інфраструктуру, за що український народ заплатив високу ціну. Це нове британсько-польське партнерство допоможе забезпечити світлом, теплом і домівками тих, хто найбільше цього потребує", – сказав міністр закордонних справ Джеймс Клеверлі.

Нагадаємо, фермер з Харківщини власноруч розміновує свої поля, щоб засіяти урожай.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1311

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]