Головна » 2012 » Серпень » 28 » Закарпатські активісти туристсько-краєзнавчого руху оздоровлювалися у Хусті

Закарпатські активісти туристсько-краєзнавчого руху оздоровлювалися у Хусті

Протягом двох тижнів, з 12 до 26 серпня, 40 активістів Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді, що представляли міста Ужгород, Мукачево, Перечин, Ужгородський та Перечинський райони, оздоровлювалися та цікаво проводили час на базі ТОК «Нарцис» ( м.Хуст). Табір організував Закарпатський центр туризму.

У рамках екскурсійної програми учасники відвідали Синевирське озеро, с.Колочаву, зокрема музеї «Старе село», «Радянська школа», «Чеська школа», «Колочавська вузькоколійка». Найбільше запам’яталася екскурсія - ознайомлення з дерев‘янними церквами Хустщини XVII - XVIII ст., в селах Данилово, Олександрівка, Сокирниця та Крайниково, виконаних у псевдоготичному стилі. Також гуртківці відвідали руїни Хустського замку.

Оздоровча програма складалася із відвідування зон відпочинку «Силоамська купальниця» в с.Шаян, «Чорна гора» біля Виноградова. 

Для юних туристів та краєзнавців проводилися цікаві розважальні програми: вечір знайомств, виступ-вітання, конкурс зачісок, конкурс відеокліпів, «Міс та Містер «Нарцис». Звання «Містер «Нарцис» виборов учень Ужгородської ЗОШ № 5 Іван Вус, а звання «Міс «Нарцис» - представниця Мукачева Олександра Золтан.

До Дня Незалежності провели урочисту лінійку та конкурс патріотичного малюнку «Незалежна Україна».

На завершення зміни дітям влаштували «солодкий стіл», подарували призи та футболки із логотипом Закарпатського центру туризму.

Отож, із гарним настроєм, приємними враженнями та новими силами гуртківці Закарпатського центру готові до нового навчального року.



За матеріалами: Новини сьогодні
28-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12162

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]