Головна » 2017 » Жовтень » 17 » На Рахівщині «Довбушевої юшки» міг спробувати кожен гість фестивалю

На Рахівщині «Довбушевої юшки» міг спробувати кожен гість фестивалю

«Довбушевої юшки» на Рахівщині міг спробувати кожен гість фестивалю

 

Цими вихідними селище Ясіня відзначило 520-ту річницю від Дня заснування. Разом зі святом Дня селища тут вже вп’яте провели фестиваль «Довбушева юшка».

Розпочалося дійство урочистою ходою від селищної ради до стадіону «Говерла», де надалі і проходило святкування. Для малечі тут було чимало атракціонів, а дорослі могли переглядати численні виставки та спостерігати за процесом приготовлення у величезних казанах «довбушевої» юшки. Пригощали юшкою всіх безкоштовно, повідомляє zakarpattya.net.ua.

Потім розпочалася насичена розважальна програма. Її ведучий – гуморист Ігор Іванків по черзі запрошував на сцену виконавців. До пізньої ночі перед глядачами виступали місцеві самодіяльні колективи та популярні естрадні співаки. Розважали присутніх на святі дует «Писанка» у складі народних артистів України співачки Оксани Савчук та музиканта-цимбаліста Івана Кавацюка, народна артистка України Лілія Сандулеса, заслужена артистка України Галина Баранкевич, учасниця телепроекту «Голос країни» солістка Івано-франківської обласної філармонії Оксана Романюк, естрадні співаки Василь Михайлович та Вікторія Ватащук, «Гуцул-хуліган» шоумен Василь Мельникович та інші.

Свято завершилося феєрверком.

Розходилися всі захоплені та сповнені позитивних вражень від святкування Дня народження столиці Гуцульщини.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-10-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1832

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]